Sommersesongen 2018

Vi har åpent alle dager fra 17. juni- 19. august kl. 10.00 – 16.00

Våre dyktige sommerverter tar godt i mot publikum, og gir et innblikk i hvordan det var å leve på en middels gård siste halvdel av 1800- tallet. Rett som det er har vi aktiviteter og demonstrasjoner på gang. Det kan for eksempel være baking, håndverk eller ymse gårdsarbeid gjort på gammelmåten. Publikum blir om de ønsker det involvert, og kan delta og prøve selv. Vi har også flere faste og skiftende utstillinger ved museet som publikum kan oppleve enten på egen hånd eller sammen med en av våre sommerverter.

Guidinger på museet skjer daglig kl. 11.13 og 15. Er det et bestemt tidspunkt på dagen dere ønsker guiding eller er dere en større gruppe som har tenkt dere hit, ta kontakt på forhånd så vi sikrer oss at dere får et godt tilbud.

Vi har åpen kiosk med is, brus, kaffe og byens beste vafler, og et meget barnevennlig uteområde. I sesongen er det både griser, sauer, høns og kaniner ute på tunet, og en velutstyrt sandkasse for de minste.

I ukene 26, 27, 28, 29, 30, 31 og 32 er det muligheter til å møte Gammeldagsongan på museet. Dette er forhåndspåmeldte barn mellom 7-11 år som lever slik som barn gjorde det for rundt 100 år siden. De gjør gårdsarbeid, leker, lager mat og skaper stemning på museet.

Hver søndag har vi JULIFRYD på museet. Da er det økt mengde aktiviteter og tilbud. Tema for disse dagene kommer når sesongen nærmer seg. Inngangspris disse dagene er som vanlige dager i sesongen, kr. 70,- for voksne og gratis for barn.

Møter du opp ved kiosken i friluftsmuseet lørdager og søndager kl. 10.00 kan du være med på runden og mate dyrene våre.

Billetter selges i kiosken ved inngangen til tunet. Vi har betalingsterminal.

Vi arrangerer også St. Hans-feiring, Eldres dag i løpet av sesongen. Sjekk ut vår arrangementskalender for mer informasjon, her vil det legges ut fortløpende.

Velkommen!