Påmelding markedsfolk og formidlere

Ønsker du eller din gruppe å delta som viking på markedet med historieformidling, underholdning, håndverksdemonstrasjoner eller salg av håndverk som representerer tidsperioden?

Følg linken her, og søk om plass via dette skjemaet: http://bit.ly/2iGZzeH

Vi er opptatt av at det som vises fram og tilbys skal være så historisk korrekt som mulig og av god kvalitet. Vi ønsker å bygge et marked som gir stor variasjon for de besøkende på Vikingfestivalen, og forbeholder oss retten til å vurdere hvem som får delta og ikke – så her gjelder ikke «først til mølla-prinsippet». Vi vil ta hensyn til gjengangere vi spesielt ønsker tilbake, vår profil og variasjon i tilbudet. Noen vil kunne oppleve å få tildelt plass tidligere enn de andre. Påmeldingsfristen er satt til 15. juni, og alle vil få svar innen 20. juni om de får plass eller ikke.

Vi har lite telt, boder og utstyr å låne bort, så vi ønsker vikinger som har med det de trenger selv.

Åpningstider på festivalområdet:

Fredag 7. juli:     11.00 – 19.00

Lørdag 8. juli:     11.00 – 19.00

Søndag 9 .juli:     11.00 – 18.00

Vi gjør oppmerksom på at det går turstier gjennom festivalområdet, og at det både før og etter åpningstid vil være ferdsel av folk i nærheten av teltene. Det vil være kveldsprogram for publikum med musikk og pub i låven på Egge gård etter markedets stengetid fredag og lørdag. Mer informasjon om programmet under festivalen kommer snart!