Beskrivelse av de ulike billett-kategoriene

Billetter selges på nett på forhånd, eller på stedet når du kommer. Vi har to billettpunkter. Et i bakken mellom parkeringsplassen og festivalområdet, og et mellom Egge kirke og festivalområdet. Det er mulig å betale med kort eller kontanter begge steder. Forhåndskjøpte billetter skal kun scannes, da slipper du en kø.

Festivalpass

Kjøper du festivalpass for barn eller voksen får du inngang til markedsområdet og familieteateret Silkeskjegg alle dager! De voksne som kjøper festivalpass får også inngang til festen Eggenatt på tunet lørdag kveld. Ølsmaking fredag og lørdag og pubkonserten i låven fredag kveld har begrenset med plass og inngår ikke i festivalpasset.

Spar penger – vi har kampanjepris på festivalpass! Kampanje: Voksne 375,- Barn (2-18 år) 120,-  Etter kampanjeperioden: Voksne 425,- Barn (2-18 år) 170,-

 Billetter til markedsområdet

Inngang til festivalområdet gir deg fritt leide på markedsområdet. Du får med deg alt av fortellerstunder, foredrag, utstillinger, gjøgling, leik og musikk. Billetten kan brukes en valgfri dag. Inngang til familieteateret Silkeskjegg og kveldsprogrammet (ølsmaking, pubkonsert og Eggenatt) inngår ikke, og må kjøpes som egen billett.

Voksne kr. 150,- Barn (2-18 år) 50,- Gratis under 2 år.

Billetter til Silkeskjegg

Billetter til familieteateret Silkeskjegg inngår i festivalpasset hvis du velger å kjøpe det. Enkeltbilletter kan brukes til en valgfri forestilling under festivalen. Du trenger ikke kjøpe billetter til markedsområdet eller ha festivalpass for å se Silkeskjegg – de som ønsker å se bare denne forestillingen venter ved inngangspunktet mot Egge kirke og slippes inn i amfiet 30 min før forestillingen starter.

Voksne kr. 200,- Barn kr. 140,-

«En smak av øl»

Bli med på en trivelig runde med ølsmaking i låven med Ølve på Egge bryggeri. Haakon Kvam forteller om bryggeriet, deres ulike ølsorter og tradisjonene rundt ølbrygginga. NB, kun 100 plasser pr. kveld! Billetter til ølsmakinga selges kun på nett eller i festivalkontoret i stabburet,  og billetten scannes i inngangen til låven.

Kr. 220,- 18 års aldersgrense.

Pubkonsert i låven med Sjuende far i huset fredag kveld

Begrenset antall plasser til denne eksklusive pubkonserten! Vi slipper inn kun 200 personer, så det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd – dette vil bli utsolgt! Billett til pubkonserten inngår ikke i festivalpasset. Billetter til pubkonserten selges kun på nett eller i festivalkontoret i stabburet,  og billetten scannes i inngangen til låven.

Kr. 275,- 18 års aldersgrense.

Eggenatt – fest på tunet med Hovistuten og Kine Kvalstad lørdag kveld

Inngang på denne livlige festen der folkrockbandet Hovistuten varmes opp av Kine Kvalstad er med på kjøpet for de som har festivalpass. Billetter til Eggenatt selges kun på nett eller i festivalkontoret i stabburet,  og billetten scannes i inngangen til tunet.

Kr. 240,- 18 års aldersgrense.

Klikk på HOOPLA så kan du kjøpe billetter på forhånd! Da blir det mindre kø på deg i billettbua:   HOOPLA