FØRJULSKAFÉ PÅ EGGE MUSEUM

Velkommen til en trivelig stund på et julepyntet museum! Vi holder åpent lørdag 28. nov – fredag 4. des kl. 11-15.

Vi holder åpent lørdag 28. november – fredag 4. desember kl. 11 -15.

Ta dere tid til ei trivelig førjulsstund i det nyrenoverte hovedbygget, og rigger en hyggelig julekafe med mange godsaker i disken. Frister det kanskje med en kakemann, en aniskringle eller nystekt vaffel?

Vi julepynter utstillinga Gamle Steinkjer – portretter av en by, og utstillingen TRAKTOR. Her er det flotte lekekroker og aktiviteter for barna. Det er også mange fine steder å ta det sedvanlige julekortbildet, hvis du ikke har fått unna det enda. Kanskje vil dere låne gammeldagse klær til dette?

Samleren Willy Andersson fra Steinkjer stiller ut deler av sin private samling av krusnisser og gamle postkort med nissemotiv.

Vi har også en liten museumsbutikk med flere fine julegavetips,- både bøker, husflid og håndverk.

Inngang: v/ 70,- b/ gratis.

Til glede for alle som bruker vårt friluftsmuseum som turmål, pynter vi tradisjonen tro med juletre på tunet, adventsstjerner i vinduene og kornband på staur.

Vår julekafe har ingen forhåndspåmelding. Venting må påregnes hvis stor pågang. Vis hensyn til hverandre og følg statens smittevernsråd. Vi slipper inn maks 50 personer om gangen.

Arrangementet ADVENT utgår i år.