Adventstid

Det er adventstid på museet og julen nærmer seg. 27. november ble førjulsarrangementet Advent avholdt, med over 900 besøkende. Dette ble en trivelig dag med tradisjonelt innhold: smultringbakst, smed i smia, hestekjøring, slakting, dans, sang og musikk og mye mer. Det var godt vær, så mange satte av god tid på tunet og fikk med seg alt av aktiviteter i husa. 

I desember har vi hatt mange barnehager på besøk gjennom opplegget “Vi gleder oss til jul”. Her er det elever fra barn- og ungdomsarbeiderlinja på Steinkjer videregående skole som lager opplegget og står for gjennomføringa. Det var juleverksted, fortellerstund, hopping i høyet og kakemann-bakst. I kaféen fikk alle servert kakao. Vi var så heldige at julesnøen også kom, og med den kom den skikkelige julestemningen. 

Vi ønsker alle en fortsatt god adventstid, og riktig god jul når den tid kommer!