Nye Egge museum åpner for sesongen i renoverte lokaler 20. juni!

Nye Egge museum åpner for publikum!

Velkommen til å se vårt flotte nyrenoverte hovedbygg.

Besøk den spreke og spennende utstillingen TRAKTOR nede i utstillingshallen!

Utstillingen Gamle Steinkjer – portretter av en by i 3. etasje framstår i ny drakt. Her kan du fordype deg i Steinkjer by sin historie på flere vis: Kikk innom sjarmerende verksteder og butikker fra mellomkrigstidas Steinkjer. Fotoutstilling i samarbeid med foreningen Gamle Steinkjer og Hegdahlgården. Lesekrok. Utstilling om Steinkjerpositivet. Storskjerm der du kan se filmaviser fra gamle Steinkjer, og bla i nettstedet Steinkjerbilder. Få også med deg den dagsaktuelle utstillingen Vindusfortellinger.

Mer informasjon om våre nye utstillinger kommer!

Etter åpningsdagen er museet åpent tirsdag-søndag (mandag stengt) kl. 11-15 fram til 20. august, Kafe og billettsalg i hovedbygget. Gratis inngang for alle under 18 år i hele sommer! Voksne kr. 70,-

Hygg dere ute på friluftsmuseet i sommer, og bruk oss som turmål! Her er det tilrettelagt et trivelig uteområde, som er tilgjengelig for våre gjester  uavhengig av museets åpningstid. Tradisjonen tro blir det både griser, høner, sau og kaniner å hilse på. Hver lørdag og søndag kl. 11 kan du bli med og mate dyrene, oppmøte ved gråtassen på friluftsmuseet.

Aktiviteter på museet vil bli fortløpende lagt inn i vår arrangementskalender og på museets Facebook-side.

Arrangementene Barnas dag og St.Hans utgår i 2020.

Vi oppfordrer våre gjester til å  følge myndighetenes råd med tanke på smittevern. Vær forberedt på litt venting hvis det blir mange besøkende.