Administrasjonen har flyttet!

Administrasjonen ved Egge museum har flyttet fra sjåførboligen ved Fylkesmannsgården, og inn i utstillingshallen.

Museets leder Ann Kristin Aasgaard Eidissen, vår faglig ansvarlige Bodil Østerås og formidlingsansvarlig Maiken Jørgensen Strandvik har fra nå av tilholdssted i det røde store bygget ved innkjøringa til friluftsmuseet. Endelig er vi samlet på samme område som driftsavdelingen. Vi gleder oss allerede over de fine synergiene som daglige treffpunkter mellom ansatte og frivillige gir.

Vi har kontortid hverdager mellom 08.00-15.30 hvis vi ikke er ute på farten, så avtal gjerne et møte hvis du ønsker å treffe oss.

Tlf.: 741 34 490

Mail: [email protected]

Ny postadresse: SNK avd. Egge museum, Egge alle 70, 7725 Steinkjer.

Ombyggingen av utstillingshallen går inn i siste fase. Publikumsområde, resepsjon og utstillinger skal på plass. Vi åpner for publikum med brask og bram i løpet av våren! Dato og åpningstider kommer.