Vikingfestivalen på Egge

« Tilbake til kalender

NÅR:  7. jul 2017 @ 11:00 - 18:00
Hvor:  Egge gård
Pris:   https://vikingfestivalen.hoopla.no/sales

VELKOMMEN TIL EN NY VIKINGFESTIVAL PÅ EGGE 7.-9. JULI!

Vikingfestivalen på Egge er en livlig og mangfoldig markedsplass med deltakere fra hele Europa. Her går du inn i en annen verden. Mellom vikingtelt og boder fyres det bål og lages mat, mens handelsmenn tilbyr produkter slik som vikingene selv kunne ha gjort det selv. Man kan kjøpe pil og bue, sverd, vikingsmykker, vikingklær, lærarbeid, glassperler og andre unike varer. Du treffer dyktige håndverkere, og ofte er det handelsfolket selv som har laget det de selger. Her kan man også komplettere vikingkostymet sitt eller kjøpe med et fint ferdaminne fra Vikingfestivlen på Egge. Blant annet kan du skaffe deg skålspenner til kvinnedrakt – som er kopier av de som er funnet i en av gravhaugene her på Egge…

Fagprogrammet er høyt prioritert, så her kan du også få med deg foredrag og utstillinger som har relevans til vikingtematikken. Vi har også et vell av opplevelser å tilby barn med fortellerstunder, Leikarvoll, teater, gjøgling og lek.

Steinkjer teaterverksted er godt i gang med planleggingen av en ny oppsetting av familieteateret Silkeskjegg – så det er bare å glede seg!

Mer informasjon: https://eggemuseum.no/vikingfestivalen/

 

Egge Museum