Pubkonsert i låven – Sjuende far i huset goes accustic

« Tilbake til kalender

NÅR:  7. jul 2017 @ 21:30 - 01:30
Hvor:  Låven på Egge gård
Pris:   275,- inkl. billettavgift

Bli med på en feststemt og livlig kveld i låven!

SJUENDE FAR I HUSET legger sommeren 2017 ut på en turne som har fått navnet Folkrocktoget. Denne turneen går til langt ut på høsten i år. Med seg i bagasjen har de blant annet sin nye felespiller, Ingvild Blæsterdalen.

Fredag 7. juli kommer de til Vikingfestivalen på Egge! Dette vil bli en intim festaften med begrenset publikumskapasitet. Denne kvelden vil bandet framstå i en leken akustisk drakt, her blir det gnistrende felespill, trøorgel, mandolin og flerstemt sang. I 2015 ga de ut en dobbel liveplate med tittelen, “To kvelder med”. En versjon i elektrisk tapning, og en akustisk variant. Det er sistnevnte som blir i fokus denne kvelden. Alle de kjente låtene er med, og her vil det bli noe for alle.

Som nevnt – Begrenset antall plasser til denne eksklusive pubkonserten! Vi slipper inn kun 200 personer, så det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd. Inngang til pubkonserten inngår ikke i festivalpasset for Vikingfestivalen pga. den begrensede kapasiteten.

Vi åpner dørene kl. 21.30 -22.30, og det blir oppvarming fram til Sjuende far i huset entrer scenen kl. 22.30.

Åpen bar med øl og vin fram til kl. 01.00. Salg av snacks, kjøttkak på gaffel og voksenpøls.

Ønsker du en helaften i låven?

Bestill også billett til ølsmaking med Ølve på Egge bryggeri kl. 19.30 – 21.00 og smak på festivalens nye øl samt flere av de andre fra bryggeriet. Haakon Kvam forteller om brygging, ølsorter og Ølve på Egge bryggeri. Kun 100 plasser! Grupper/ bedrifter kan også bestille middag til ølsmakinga, kontakt [email protected] for tilbud.

Vikingfestivalen på Egge 2017