Lattergilde med Kveli, Bremseth og Sveen, musikk ved Kent Aune m band

« Tilbake til kalender

NÅR:  11. jul 2015 @ 20:00 - 01:00
Hvor:  Tunet på Egge gård.
Pris:   220,- (18 års grense) Fri inngang med festivalpass.

Humorhøvdingene Håkon og Harald kommer med lovnad om fliring og hiksting på Vikingfestivalen i år. De er døler begge to, fra Gudbrandsdalen og Stjørdalen. Med seg har de en jarl fra Kvelia, han Sigmund. Sammen skal de herse med lattermuskulaturen til publikum så svetten og tårene renner.

Håkon Sveen, Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli er kjent fra “Trønder og Døl”, Lånkerevyen, “Kveli Rånes Bremseth” Norsk Revyfestival og mange andre humorarrangement over hele landet.De erfarne humoristene har satt sammen et ekslusivt humorprogram for Vikingfestivalen med skrøner, monologer og sketsjer med og uten vikingvri.

Etter humorforestillingen er vi klare for god musikk ved Kent Aune med band. De spiller til den sene natt ute på tunet. Kent Aune er en av Trøndelags mest kjente trubadurer/ entertainere, og han framfører på Vikingfestivalen både egne sanger og coverlåter. Hør en av Kent Aunes egne låter her: https://www.youtube.com/watch?v=uXxjcqdaC40

Festen får innslag med vikingmusikk og opptrinn av flere slag, og avrundes med forrykende ildleik av Julie Grønnesby Heir.

NB! Lattergildet starter presis kl. 20.00! Inngang fra kl. 19.00.

 

 

 

Vikingfestivalen på Egge 2015