Kvikkvad – workshop med Skei & PT

« Tilbake til kalender

NÅR:  12. jul 2015 @ 11:00 - 15:00
Hvor:  Oppmøte ved låven på Egge gård kl. 11.00.
Pris:   Deltagelse krever festivalpass og forhåndspåmelding.

Bli med på en morsom og lærerik worskhop sammen med hiphop- duoen Skei & PT, som består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer.

Her lager dere rapper og kvad som er inspirert av måten vikingene lagde sine kvad på. Med litt bakgrunnsstoff i ryggen skal det lekes med ord, språk og presentasjonsteknikk. Dette kommer til å bli gøy!

Oppmøte blir ved låven på Egge gård søndag 12. juli kl. 11.00. Gruppen går samlet bort til Fylkesmannsgården sammen med Skei og PT, og starter her skriveverkstedet. Så blir det framføring på scenen på Egge gård kl. 14.30. Vi får her med oss rytmer og komp av vikingmusikerne som deltar på det historiske markedet.

Målgruppe: Ungdom mellom 12-18 år kan delta. Du trenger ikke noen spesiell bakgrunn for å være med.

Påmelding: Hvis du ønsker å delta på workshopen må du sende mail med fullt navn og mob.nr. til [email protected] innen 10. juli.

Pris: Festivalpass må framvises for å delta, ellers koster det ingenting. Du kan kjøpe festivalpass på forhånd på www.kultar.no og det er kampanjepris på disse fram til 21. juni! Påmeldte mellom 12-15 år kan kjøpe barnepass, de mellom 15-18 må kjøpe voksenpass.

Antall: Vi tar i mot maks 20 deltagere, så meld deg gjerne på i god tid!

 

Vikingfestivalen på Egge 2015