ADVENT

Velkommen til vårt tradisjonsrike familiearrangement ADVENT søndag 2. desember kl. 11-16!

Like sikkert som at det lakker og lir mot jul, inviterer Egge museum til det store familiearrangementet ADVENT på friluftsmuseet.

Tradisjonen hører jula til! Her blir det baking og mange slags matlaging på gammelt vis, smaksprøver og god duft i husene som kan vekke fine minner både hos små og store.

Vi lover en stemningsfull første søndag i advent med mye å gjøre og mye å prøve. Her skjer det noe spennende over alt! Det blir hestekjøring, historiefortellinger, slakting av sau, ølbrygging, smiing, laging av juletrepynt og julekort, høyhopping, såpekoking, tredreiing, juletregang og sang, nissefamilie i Skogastu, julesang i Byasetra, hestekjøring og mye mer.

Kafé i verkstedet med vafler, graut, gløgg og annet godt.

Vi gjør oppmerksom på at utstillingshallen i år er stengt på grunn av ombygging.

Inngang:

V/ 120,- B/ 50,- (3- 15 år) Familie (2+4) 300,- Vi har betalingsterminaler.

Gratis inngang for voksne som har årets museumsvenn- kort!