Velkommen til Barnas Vikingdager på Egge 12.-14. juli 2019

Tidsmaskina står klar til å ta deg med tilbake til store opplevelser på det gamle høvdingsetet…

Ta familien med på en unik opplevelse!

På markedsområdet møter du vikinger fra hele Europa. Mellom vikingtelt og boder fyres det bål og lages mat, mens handelsmenn tilbyr produkter slik som vikingene kunne ha gjort det selv. Uvante lukter og lyder setter seg i stemning, og kanskje blir du fristet til å kjøpe deg pil og bue eller sverd, vikingsmykker, vikingklær, lærarbeid, glassperler og andre unike varer. Her treffer du dyktige håndverkere, som ofte har laget det de selger selv. Vi lager utstillinger spesielt tilrettelagt for barn, og har et vell av opplevelser å tilby. Her blir det artige fortellerstunder, teaterinnslag, matopplevelser, lærerike håndverksaktiviteter, gjøgling, vikingspill, musikk og lek på vikingers vis.

Barnas Vikingdager (2004-2017: Vikingfestivalen på Egge) arrangeres av Egge museum.