Gammeldagsonge 2018

Kjenner du noen mellom 7-11 år som kunne tenke seg en annerledes sommerferieuke på Egge museum?

Det er noen få plasser igjen for de som vil være Gammeldagsonge sommeren 2018!

Vi arrangerer dette populære tilbudet igjen i ukene 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32.

Har du barn eller barnebarn som kunne tenke seg å være gammeldagsonge på Egge Museum? Her blir ungene kledd opp som unger for ca. 100 år siden, og de leker at friluftsmuseet er gården vi bor på. Barna steller og mater dyra, baker, snekrer, spikker, leter salamandere i gårdsdammen, hesjer, vasker hus og kopper og gjør litt av det unger gjorde på gårdene før i tida. Gammeldagse leiker lærer de også. Våre dyktige og erfarne sommerverter leder opplegget, og vi har også avtaler med frivillige som velvillig lærer ungene for eksempel flatbrødbaking eller kjører dem på tur med gammelbussen.

Vi tar i mot barn mellom 7-11 år. (Barna må være ferdig med 1. klasse når de kommer hit.) Hver pulje med unger er hos oss fra man- fre kl. 09.00- 15.00 hver dag. Den siste dagen er foreldre, besteforeldre og søsken velkommen til en felles avslutning kl. 14.00.

Pris kr. 1400,- pr. barn pr. uke, inkludert smøremåltid/ mat og drikke. Søskenpris kr. 1200,-

For reservering av plass, send mail med ønsket uke til [email protected]

Velkommen til opplevelsesrike sommerdager på Egge museum!