Ønsker du å leie Fylkesmannsgården?

Arranger alt fra bryllup og barndåp til møter og konferanser i herskapelige omgivelser.

Fylkesmannsgården ble bygd som kontor og bolig til fylkesmannsen i Nord- Trøndelag 1919. Helt til 1986 var huset bolig for fylkesmannen, og etter dette tok Egge Museum over bygningen. I november 2007 sto det ferdig restaurert med nye tapeter og interiør som huset fortjener. Utenfor huset er det en stor hage, og utsikten over Steinkjer sentrum er enestående. Dette må da vel være Steinkjers flotteste selskapslokale? En kan også kjøpe på guiding blant fornminnene på Eggeområdet og formidling både i Fylkesmannsgården og i friluftsmuseet når en leien. Hva med et besøk av den blide og arbeidssomme «Pigen i Fylkesmannsgården anno 1919»?

Egge Museum leier ut Fylkesmannsgården som festlokale og møterom på dagtid, kveld, og i helger. Huset passer til feiringer av store dager, men også til møter, kurs og konferanser. Her finnes trådløst nettverk, og ved forespørsel låner vi også ut projektor, lerret og flip- over.

I første etasje er det garderober, toalett, fire stuer og et godt utstyrt anretningskjøkken. I andre etasje er salen og to tilsluttende rom. Huset har heis, og vi har plass til 70 personer til middag og 90 til kaffe.

Ta kontakt for mer informasjon.

[email protected]

telefon: 90 16 84 72 (Hverdager mellom kl.08.00 -15.30)