Neste Vikingfestival på Egge blir 7.-9. juli 2017

Vikingfestivalen på Egge arrangeres den andre helga i juli, hvert annet år. Sett av datoene og gled deg!

Fint stemningsbilde VF

Vikingfestivalen på Egge er blant annet en markedsplass med deltakere fra hele Europa. På vikingmarkedet  7.-9. juli 2017 på Egge går du inn i en annen verden. Mellom vikingtelt og boder fyres det bål og lages mat, mens handelsmenn tilbyr produkter slik som vikingene kunne ha gjort det selv. Man kan kjøpe pil og bue, sverd, vikingsmykker, vikingklær, lærarbeid, glassperler og andre unike varer. Her kan man treffe dyktige håndverkere, og ofte er det handelsfolket selv som har laget det de selger. Her kan man komplettere vikingkostyme sitt eller kjøpe med et fint ferdaminne fra Vikingfestivlen på Egge. Blant annet kan du skaffe deg skålspenner til kvinnedrakt – som er kopier av de som er funnet i en av gravhaugene her på Egge… Fagprogrammet er høyt prioritert, så her kan du også få med deg foredrag og utstillinger som har relevans til vikingtematikken. Vi har også et vell av opplevelser å tilby barn med fortellerstunder, Leikarvoll, teaterforestilling, gjøgling og lek.

 

Kunne du tenkt deg å bli en del av Vikingfestivalen?

Vi trenger gode og kyndige markedsdeltagere, gjøglere, fortellere og frivillige som kan hjelpe til med rigging og arbeidsoppgaver underveis. Ta kontakt med Maiken  Lien Jørgensen på mail: [email protected] eller telefon 915 69 545.

Vi har bruk for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *