Sommersesongen 2017

Vi har åpent alle dager fra 18. juni- 13. august kl. 10.00 – 16.00

Våre dyktige sommerverter tar godt i mot publikum, og gir et innblikk i hvordan det var å leve på en middels gård siste halvdel av 1800- tallet. Rett som det er har vi aktiviteter og demonstrasjoner på gang. Det kan for eksempel være baking, håndverk eller ymse gårdsarbeid gjort på gammelmåten. Publikum blir om de ønsker det involvert, og kan delta og prøve selv. Vi har også flere faste og skiftende utstillinger ved museet som publikum kan oppleve enten på egen hånd eller sammen med en av våre sommerverter.

Guidinger på museet skjer fortløpende i løpet av dagen. Er det et bestemt tidspunkt på dagen dere ønsker guiding eller er dere en større gruppe som har tenkt dere hit, ta kontakt på forhånd så vi sikrer oss at dere får et godt tilbud.

Vi har åpen kiosk med is, brus, kaffe og byens beste vafler, og et meget barnevennlig uteområde. I sesongen er det både griser, sauer, høns og kaniner ute på tunet, og en velutstyrt sandkasse for de minste.

I ukene 26, 28, 29, 30, 31 og 32. er det mulig å melde seg på Gammeldagsonge på museet. det kan du lese mer om her: les mer

Hver søndag i juli 2017 viderefører vi nyheten JULIFRYD på museet. Da er det økt mengde aktiviteter og tilbud. Mer informasjon om dette kommer. 

Møter du opp ved kiosken i friluftsmuseet lørdager og søndager kl. 10.00 kan du være med på runden og mate dyrene våre.

Billetter selges i kiosken ved inngangen til tunet. Vi har betalingsterminal.

Velkommen!