Sett av 7.-9. juli 2017!

Velkommen til Vikingfestivalen på Egge – en morsom og lærerik tidsreise for hele familien.

VELKOMMEN IGJEN NY TIL VIKINGFESTIVAL!

Hvert annet år arrangerer Egge museum Vikingfestivalen på Egge – på Olve, Sigrid og Kalvs gamle tomter, Egge gård. Her skaper vi en livlig og mangfoldig markedsplass med deltakere fra hele Europa. Her går du helt inn i en annen verden. Mellom vikingtelt og boder fyres det bål og lages mat, mens handelsmenn tilbyr produkter slik som vikingene selv kunne ha gjort det selv. Man kan kjøpe pil og bue, sverd, vikingsmykker, vikingklær, lærarbeid, glassperler og andre unike varer. Du treffer dyktige håndverkere, og ofte er det handelsfolket selv som har laget det de selger. Her kan man også komplettere vikingkostymet sitt eller kjøpe med et fint Ferdaminne.

Fagprogrammet er høyt prioritert, så her kan du også få med deg foredrag og utstillinger som har relevans til vikingtematikken. Vi har også et vell av opplevelser å tilby barn med fortellerstunder, musikk, Leikarvoll, teater, gjøgling og lek.

Steinkjer teaterverksted er godt i gang med planleggingen av en ny oppsetting av familieteateret Silkeskjegg – så det er bare å glede seg!

Mer informasjon om innhold og program kommer!